Eteisen säilytys

VALMIINA LÄHTÖÖN JOKA PÄIVÄ

Eteisen säilytysratkaisut kerralla kuntoon

Eteisen säilytyskalusteelta vaaditaan paljon. Sen tulee olla käytännöllinen, monipuoliseen säilytykseen sopiva, toimiva ja tilava. Kalusteeseen tulee usein mahduttaa kauden ulkovaatteet ja kengät, viikoittain käytettävät urheiluvälineet, lemmikin varusteet ja käyttötavaroista esim. sateenvarjot ja kassit. Eteiskaapiston tulisi lisäksi olla näyttävä ja kodin tyylin mukainen.

Puuvaja Oy on erikoistunut ratkaisemaan erilaisten eteisten säilytysongelmia ja tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella käytännölliset, ajattomat ja tyylikkäät ratkaisut eteisen säilytykseen. Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt säilytysratkaisut, olit sitten remontoija tai uudisrakentaja.

VARAA SUUNNITTELUAIKA
JOKA TAVARALLE OMA PAIKKA

Eteisen kaapit mittojen mukaan

Meiltä saat sekä standardi- että erikoismittaiset eteisen kaapit ja lipastot. Eteisen säilytys- ja kalusteongelmat on helppo ratkaista kuhunkin tilaan sovitetuilla kaapistoilla, jolloin hukkatilaa ei jää. Löydät valikoimastamme perinteisiä sivusaranaovikomeroita sekä erilaisia liukuovikaapistoja.

LUE LISÄÄ

Eteisen säilytyksestä kaikki irti lisävarusteilla

Saat valikoimastamme rungot, ovet ja kaikki tarvitsemasi lisävarusteet, kuten kiskoilla kulkevat lankakorit, hyllysarjat ja esimerkiksi vaatesäilytykseen soveltuvat mekanismit. Näillä eteisen kaapistot on helppo muokata juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi sopiviksi.

LUE LISÄÄ

Varaa maksuton suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA