Liukuovet

LIUKUOVET MITTOJEN MUKAAN

Liukuovikaapit ja tilanjakajat

Puuvajasta saat laajan valikoiman liukuovia aina mittojen mukaan, tilaan sovitettuna. Myös erityismatalat ja -korkeat liukuovet löytyvät valikoimistamme. Edustamiemme liukuovien materiaaleista ja värivaihtoehdoista löydät varmasti kotiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon! Myös kaappien rungot räätälöidään aina käytettävissä olevaan tilaan sopivaksi ja sisusta varustellaan juuri toiveidesi mukaan. Varaa siis maksuton suunnitteluaika ja tule tutustumaan valikoimaamme!

VARAA SUUNNITTELUAIKA
KOTIMAISET LIUKUOVET

Valitse liukuovet monipuolisista ja laadukkaista mallistoista

Puuvajan liukuovimallistosta löydät tunnettujen kotimaisten valmistajien laadukkaat liukuovet. Löydät meiltä muun muassa Mirrorlinen, Kabinetin, Finndecon, Mellanon ja Stirpen monipuoliset ovimallistot. Tarjoamme myös useita vaihtoehtoja tilanjako-oviksi. Lähes kaikki koot ja materiaaliyhtälöt ovat mahdollisia.

Tule tutustumaan liukuovitarjontaamme Kaarinaan

Pystymme palvelemaan sinua parhaiten, jos pääset käymään liikkeessämme Kaarinassa. Liukuovet ovat hyvin edustettuna näyttelytiloissamme ja näet samalla erilaisia mallikalustekokonaisuuksia. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan etukäteen tai tulla suoraan paikan päälle. Voit myös selailla etukäteen yhteistyökumppaneidemme mallistoja netistä yllä olevista linkeistä tai tutustua aiemmin toteuttamiimme ratkaisuihn galleriassamme. Kun tarvitset liukuovet, ota yhteyttä!

Varaa maksuton suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA