Vaatekaapit ja -huoneet

KAIKILLE VAATTEILLE, KENGILLE JA ASUSTEILLE OMA PAIKKA

Vaatekaapit ja vaatehuoneet kaikkiin koteihin ja tiloihin

Jos haluat pitää vaatteesi hyvässä järjestyksessä ja käyttövalmiissa kunnossa, tarvitset niille laadukkaan ja hyvin varustellun säilytysratkaisun! Kaarinassa sijaitseva Puuvaja Oy tarjoaa optimaaliset ratkaisut kaikkiin vaatteiden säilytysongelmiin. Saat meiltä vaatekaapit ja vaatehuoneet sekä pieniin että suuriinkin tiloihin – aina asiakkaan mittoihin sovitettuna. Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia komeroryhmiä makuuhuoneisiin, eteisiin, pukuhuoneisiin, portaiden alle tai kodin muihin haasteellisempiinkin tiloihin ja varustelemme ne asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tutustu lisää tarjoamiimme vaihtoehtoihin ja varaa maksuton suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA
HANKALIINKIN KOHTEISIIN

Tilaa säästävät vaatekaapit

Mittatilauksena suunnitellut vaatekaapit tarjoavat parhaat tilankäyttöratkaisut hankalissakin kohteissa, joihin ei standardimittainen vaatekaappi kunnolla istuisi. Esimerkiksi vinokaton alla oleva hankalasti oleskelutilana käytettävä tila saadaan helposti valjastettua säilytykseen, kun siihen tilataan kaapistot Puuvajalta.

Teemme myös kaapistot korkeisiin tiloihin, jolloin koko huoneen korkeus saadaan säilytyskapasiteettiin mukaan eikä kaapin päälle jää turhaa tilaa pölyyntymään. Liukuovilla saadaan säästettyä tilaa niin kaapinovissa kuin tilanjakajina.

KATSO KUVIA

Hanki vaatekaappiisi fiksut lisävarusteet

Vaatteet, kengät ja asusteet pysyvät paremmassa järjestyksessä, kun niille on hankittu niiden säilytykseen suunnitellut korit ja mekanismit. Alusvaatteet pysyvät järjestyksessä ja helposti löydettävissä kiskoilla liikkuvissa lankakoreissa, housut pysyvät suorina housutelineillä, kengät ojennuksessa kenkätelineellä ja kravatit ja huivit niin ikään siisteinä omalla telineellään. Myös silityslauta on mahdollista integroida vaatekaapin tai vaatehuoneen kalusteisiin, jolloin vaatehuolto on helppoa ja nopeaa.

Varaa maksuton suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA