Uusi keittiö toiveittesi mukaan

Onko haaveissasi ollut aina omannäköisesi keittiö? Onko tiedossa keittiöremontti? Tai kaipaako keittiösi vain uutta ilmettä ja pintojen päivitystä? Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä kysymyksistä, kaarinalainen Puuvaja Oy on oikea kumppani projektiisi. Oli tarpeesi mikä tahansa, tule käymään ja tutustumaan kattavaan valikoimaamme! Suunnitellaan yhdessä yksilöllinen ja laadukas, juuri Sinun tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus, jossa toimivat ratkaisut ja tyylikkyys ovat omaa luokkansa. Suunnitteluun voit hakea inspiraatiota myös aikaisemmin valmistamiemme keittiöiden kuvista kuvagalleriastamme. Toimitamme keittiöitä kaikkialla Turussa, Kaarinassa ja muualla Varsinais-Suomessa sekä Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa.

Kokonaisvaltainen keittiöremontti

Puuvaja hoitaa halutessasi koko keittiöremontin suunnittelusta viimeistelyyn. Keittiöremontti ei ainoastaan piristä keittiön ilmettä, vaan uusilla innovatiivisilla säilytysmekanismeilla ja kodinkoneilla parannat myös keittiön toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Tutustu erilaisiin keittiön varusteisiin.

Uudet keittiön kaapin ovet

Keittiön ilmettä saa piristettyä myös edullisemmin ja vaivattomammin vaihtamalla esim. vain kaapin ovet, vetimet ja tasot. Valikoimiimme kuuluu lähes kaksisataa erilaista ovimallia, jopa 4 000 eri väriä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Löydät meiltä varmasti haluamasi materiaalit! Tutustu ovimallistoomme.

Keittiön työtaso

Keittiön työtaso on syytä valita huolella vastaamaan keittiön käyttötarvetta. Valintaan vaikuttaa lisäksi keittiön tyyli ja keittiöremonttiin tai yksittäiseen hankintaan käytettävä budjetti. Puuvajalta löydät kattavan valikoiman tyylikkäitä ratkaisuja keittiön työtasoksi. Vaihtoehtoja on yli sata, perinteistä tasoista vähän uudempiinkin malleihin. Löydät tuotteistamme erilaisia massiivipuutasoja, laminaattitasoja, komposiitti-, kivi- ja kvartsitasoja sekä teräspöytätasoja. Katso kaikki tasovaihtoehtomme.

Erikoismittaiset keittiön kalusteet, kuten keittiösaareke

Puuvaja Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman keittiön kaappeja ja keittiökalusteita. Teemme kaikki kalusteet asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Autamme suunnittelemaan nykyaikaisen ja toimivan keittiön, johon saat kaikki haluamasi elementit kuten keittiösaarekkeen, upotetut kodinkoneet tai vaikka erityiset korkeat kaapistot. Saat kauttamme standardi- ja erikoismittaiset rungot, kalusteovet, työtasot, helat, mekanismit, altaat ja hanat sekä esimerkiksi valaisimet, kodinkoneet ja keittiön moninaiset lisävarusteet.

Asiantunteva keittiösuunnittelu

Asiantunteva palvelumme kattaa keittiösuunnittelun, mittakäynnit, valmistuksen ja asennuksen – aina asiakkaan toivomassa laajuudessa ja yksilöllisesti räätälöitynä. Tarjoamme apuamme sekä vaativien kokonaisuuksien suunnittelussa että yksittäisten tuotteiden valmistuksessa. Keittiösuunnittelu on ollut erikoisalaamme jo yli 35 vuoden ajan, joten saat meiltä taatusti parhaat ratkaisut! Lue lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä Puuvaja Oy:hyn

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme, jos mielessäsi on uusi keittiö, keittiöremontti tai vaikkapa vain uudet keittiön kaapinovet! Voit tulla käymään suoraan liikkeeseemme Kaarinaan, soittaa tai lähettää tiedustelusi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeellamme.

Tutustu erilaisiin kalustemallistoihimme täältä!