Kodinhoitohuone- ja kylpyhuonekalusteet Turun seudulla

Oli kyseessä sitten kylpyhuoneremontti, wc-remontti tai kodinhoitohuoneen remontointi tai rakennus, löydät Puuvajasta aina tarpeisiisi sopivat kalusteratkaisut. Voit luottaa Puuvajaan, jos haaveissasi on viihtyisä ja toimiva kylpyhuone, wc tai kodinhoitohuone. Saat kauttamme myös saunaremontit sekä muut märkätilojen kalusteratkaisut. Puuvajan kylpyhuonekalusteet mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, ja pyrimme toteuttamaan kaikki esitetyt toiveet. Voit käydä tutustumassa aikaisempiin kylpyhuonekaluste- ja kodinhoitohuoneratkaisuihimme kuvagalleriastamme.

Kodinhoitohuone auttaa pitämään kodin järjestyksessä

Kodinhoitohuone on kannattava ratkaisu lähes talouteen kuin talouteen, asunnon tai talon koosta riippumatta. Kodinhoitohuoneessa on helppo pitää pyykkivuori hallinnassa sekä piilossa katseilta. Kodinhoitohuoneeseen voidaan myös sijoittaa erilaisia säilytysratkaisuja, joilla saadaan vähemmässä käytössä olevat tavarat säilöttyä siististi ja helposti. Kodinhoitohuone on myös oiva paikka säilyttää kausivaatteita.

Kylpyhuone-, kodinhoitohuone ja wc-kalusteet mittatilaustyönä

Tarjoamme vaihtoehtoja myös pieniin sekä erikoismallisiin ja -mittaisiin kohteisiin, joihin tarvitaan mittatilaustyönä tehdyt kaapistot sekä muut wc-kalusteet tai kylpyhuonekalusteet. Valmistamme kaappien rungot omassa tuotannossamme, ja saamme sahattua esimerkiksi tasot aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisävarusteet parantavat käytännöllisyyttä

Tilojen käytännöllisyys hiotaan huippuunsa kalusteisiin sijoitettavilla lisävarusteilla. Valikoimiimme kuuluvat niin silityslautamekanismit, siivouskomeron sisukset, pyykkikorit, housutelineet ja tangot kuin laajan kirjo muita toiminnallisuutta parantavia mekanismeja. Voit suunnitella kanssamme juuri sellaisen kokonaisuuden, joka sopii sinun ja perheesi käyttötarkoituksiin.

Vesikalusteet kiintokalusteiden ohella

Kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteiden ohella löydät Puuvajasta myös laajan valikoiman posliini- ja valumarmorialtaita sekä mm. Durat- ja Corian-allastasoja, jotka mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti. Voit myös halutessasi hankkia kauttamme kaikki vesikalusteet, kuten hanat, suihkut, wc-istuimet sekä laatat ja kodinkoneet. Myös erikokoiset peilit ja suihkuseinät kuuluvat kattavaan valikoimaamme.

Kokonainen kylpyhuoneremontti tai pelkät kalusteet

Saat hankittua kauttamme koko kylpyhuoneremontin tai vaikka pelkät uudet ovet kylpyhuoneen kaapistoihin. Palvelumma kattavat koko kylpyhuoneremontin vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn. Jos toiveissasi on laadukas ja tyylikäs kylpyhuoneremontti, voit luottaa meihin!

Aikaa ja katseita kestävät kylpyhuonekalusteet Puuvajasta!

Kun haluta kotiisi aikaa ja katseita kestävät kylpyhuonekalusteet tai kodinhoitohuoneen, ota meihin yhteyttä ja sovitaan Sinulle ilmainen suunnitteluaika. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme ja kertomaan toiveistasi!

Tutustu tarjoamiimme mallistoihin täältä!