Vaatekaappi sekä muut säilytysratkaisut Turun seudulla

Jos itsellesi ja perheellesi on ehtinyt kertyä mukava määrä vaatteita, jotka haluat pitää hyvässä kunnossa, niille tarvitaan laadukas ja toiminnallinen vaatekaappi! Puuvaja Oy tarjoaa optimaaliset ratkaisut kaikkiin kodin ja toimiston säilytysongelmiin, oli hankinnassa sitten vaatekaappi, eteisen kaappi tai vaikka liukuovikaappi. Meiltä saat kaapit kaikkiin tiloihin! Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia komeroryhmiä makuuhuoneisiin, eteisiin, pukuhuoneisiin tai kodin muihin tiloihin joustavasti – aina tilan vaatimalla mitoituksella. 

Tilaa säästävät kaapit ja kaapistot hankaliinkin kohteisiin

Mittatilauksena suunnitellut kaapit tarjoavat parhaat tilankäyttöratkaisut hankalissakin kohteissa, joihin ei standardimittainen kaappi kunnolla istuisi. Esimerkiksi vinokaton alla oleva hankalasti oleskelutilana käytettävä tila saadaan helposti valjastettua säilytykseen, kun siihen tilataan kaapistot Puuvajalta! Myös vanhoihin keittiöihinkin saadaan järjestettyä optimaaliset kaappiratkaisut mittatilauskaapeilla sekä innovatiivisilla kaappimekanismeilla!

Eteisen säilytys kuntoon mittatilauskaapeilla ja fiksuilla lisävarusteilla

Teemme sekä standardi- että erikoismittaiset komerokokonaisuudet ja vaatekaapit. Jos yksittäinen vaatekaappi tai vaatekomero tuntuu liian pieneltä tarpeisiisi nähden, miten olisi tilavampi vaatehuone? Eteisen säilytys- ja kalusteongelmat on helppo ratkaista mittatilauskalusteilla ja -varusteilla. Löydät valikoimastamme perinteisiä sivusaranaovikomeroita sekä erilaisia liukuoviratkaisuja. Saat kauttamme rungot, ovet ja tarvitsemasi muut säilytysratkaisut, kuten kiskoilla kulkevat lankakorit, hyllysarjat ja esimerkiksi vaatesäilytykseen liittyvät mekanismit. Näin eteisen kaapistot on helppo muokata juuri Sinun kotisi tarpeisiin sopiviksi. Tarvittaessa tarjoamme myös tuotteiden mitoitus- ja asennuspalvelun. 

Monipuoliset valikoimat ja suunnittelupalvelu käytössäsi

Valikoimamme on muuntautumiskykyinen – voit yhdistellä monipuolisesti erilaisia levy- ja reikälevymateriaaleja, laseja ja peilejä. Löydät meiltä myös useita hyviä vaihtoehtoja tilanjako-oviksi. Puuvajassa myyjämme ovat aina käytettävissä, kun tarvitset apua suunnitteluun. Saat meiltä asiantuntevat vinkit niin käytännöllisyyden kuin esteettisyyden näkökulmasta! Ota meihin yhteyttä, ja tilaa ilmainen suunnitteluaika.

Suunnittele haluamasi vaatekaappi ja tilaa se Puuvajalta!

Oli hankinnoissasi sitten uusi vaatekaappi tai vaatekaapit, eteisen kaapistot, vaatehuone tai mikä tahansa muu säilytysjärjestelmä, saat sen juuri kotisi mittojen mukaan valmistettuna Puuvajasta. Tervetuloa käymään ja suunnittelemaan kanssamme uusia, katseen ja käytön kestäviä säilytysratkaisuja! Voit aloittaa suunnitteluvinkkien haun kuvagalleriastamme!

Tutustu mallistoihimme tästä!