Kodinhoitohuone

RIPAUS LUKSUSTA PYYKKIRULJANSSIIN

Kodinhoitohuone pitää kodin järjestyksessä

Kodinhoitotila tarvitaan joka kodissa, asunnon koosta riippumatta. Puuvaja Oy:stä saat käytännölliset ja tyylikkäät kodinhoitohuoneiden kalusteet aina kaapeista kodinkoneisiin. Kaapit teemme tarvittaessa erikoisiinkin tiloihin mittatilaustyönä. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua luomaan juuri tarvitsemasi tilan arjen askareisiin.

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Kodinhoitohuoneen kalusteet kaikilla mitoilla ja tyyleillä

Kodinhoitohuoneen kalusteet suunnitellaan tyylisi ja tarpeidesi mukaan. Valmistamme kaappien rungot omassa tuotannossamme ja tarjoamme vaihtoehtoja myös pieniin sekä erikoismallisiin ja -mittaisiin kohteisiin, joihin tarvitaan mittatilaustyönä tehdyt kaapistot.

Kaappien ovi- ja tasovalikoimiimme kuuluu satoja eri vaihtoehtoja, joista jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Kodinhoitohuoneen kaappien lisäksi saat meiltä myös altaat, hanat ja kodinkoneet.

TUTUSTU LISÄÄ KALUSTEISIIN

Lisävarusteilla käytännöllisempi ja toimivampi kodinhoitohuone

Kodinhoitotilojen käytännöllisyys hiotaan huippuunsa kalusteisiin sijoitettavilla lisävarusteilla. Valikoimiimme kuuluvat mm. silityslautamekanismit, siivouskomerotelineet, vetomekanismit, pyykkikorit, housutelineet ja vaatetangot sekä laaja kirjo muita toiminnallisuutta parantavia mekanismeja. Voit suunnitella kanssamme juuri sellaisen kokonaisuuden, joka sopii sinun ja perheesi käyttötarkoituksiin.

KATSO LISÄÄ KUVIA

Kokonainen remontti tai pelkät kodinhoitohuoneen kalusteet

Saat hankittua meiltä halutessasi koko kodinhoitotilan remontin tai pienempää päivitystä kodinhoitohuoneen kaapistoihin. Toimimme apunasi aina suunnittelusta toteutukseen ja vastaamme viimeistellyn kokonaisuuden aikaansaamisesta.

Omatoimiremontoijat löytävät meiltä haluamansa kalusteet haluamassaan laajuudessa. Jos toiveissasi on toimiva ja tyylikäs uusi kodinhoitohuone, voit luottaa meihin!

Varaa kodinhoitohuoneen suunnitteluaika!

VARAA MAKSUTON SUUNNITTELUAIKA