Kylpyhuonekalusteet

AIKAA JA KATSEET KESTÄVÄT KALUSTEET

Laadukkaat ja yksilölliset kylpyhuonekalusteet

Kun haluat uusia kylpyhuoneesi, tule tutustumaan kylpyhuonekalusteisiimme Puuvajalle Kaarinaan, 15 minuutin ajomatkan päähän Turusta. Standardimittaisten kylpyhuonekalusteiden lisäksi tarjoamme vaihtoehtoja myös pieniin sekä erikoismallisiin ja -mittaisiin kohteisiin, joihin tarvitaan mittatilaustyönä tehdyt kaapistot. Valmistamme kaappien rungot omassa tuotannossamme ja räätälöimme lopputuotteen aina asiakkaan toiveiden mukaan. Laaja valikoimamme kattaa kaappien lisäksi myös vesikalusteet suosituilta valmistajilta. Varaa meille maksuton suunnitteluaika ja aloita kylpyhuoneremonttisi suunnittelu vaivattomasti!

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Tilaa säästävät ratkaisut kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneessa tyyli ja käytännöllisyys ratkaisevat onnistuneen lopputuloksen. Löydät Puuvajasta asiantuntemusta myös hankalien tilojen kalustamiseen ja viihtyisään toteutukseen. Koska meitä eivät rajoita kylpyhuonekalusteiden standardimitat, uskallamme ehdottaa myös poikkeuksellisia ratkaisuja.

KATSO KUVIA

Kokoa haluamasi kylpyhuonekalusteet

Valikoimiimme kuuluu lähes kaksisataa erilaista ovimallia, jopa 4 000 eri väriä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Tasoissa vaihtoehtona on yli sata erilaista, perinteistä ja vähän uudempaakin tasomallia, joista jokainen soveltuu kylpyhuoneessa käytettäväksi. Lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kaappimekanismeja auttamaan pitämään purkit, pyyhkeet ja pientavaran järjestyksessä laatikoiden sisällä ja ovien takana. Voit viimeistellä tyylisi valitsemalla yksilöllisen vetimen markkinoiden laajimmasta vedinvalikoimasta.

LUE LISÄÄ

Altaat, hanat ja muut vesikalusteet tyyliin sopien

Kylpyhuonekalusteiden ohella löydät Puuvajasta myös laajan valikoiman posliini- ja valumarmorialtaita sekä mm. Durat-, Hi-Macs- ja Corian-allastasoja, jotka mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti. Voit myös halutessasi hankkia kauttamme kaikki vesikalusteet, kuten hanat, suihkut, wc-istuimet sekä laatat ja kodinkoneet. Myös erikokoiset peilit ja suihkuseinät kuuluvat kattavaan valikoimaamme.

LUE LISÄÄ

Koko kylpyhuoneremontti tai pelkät kylpyhuonekalusteet

Puuvajalta saat yksittäiset kylpyhuonekalusteet tai koko kylpyhuoneremontin – aina haluamassasi laajuudessa. Aina suunnittelusta ja purkutöistä asennukseen ja viimeistelytöihin asti. Kaikki tuotteemme ja palvelumme myydään yksittäin tai osana isompaa kokonaisuutta, jolloin jokainen asiakas voi itse määritellä tarvitsemansa paketin sisällön. Meille mikään projekti ei ole liian pieni toteutettavaksi!

Varaa maksuton suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA