WC-tilat

KAIKKI MITTOJEN MUKAAN

WC-kalusteet kaikenkokoisiin tiloihin

Olit sitten remontoimassa vanhaa tai rakentamassa kokonaan uutta, löydät Puuvajasta toimivat ja tyylikkäät wc-kalusteet juuri kotiisi sopiviin mittoihin. Valmistamme kaikki kalusteet omassa tuotannossamme, ja löydämme ratkaisut pieniin ja hankaliinkin tiloihin. Toimimme pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa. Tutustu valikoimaamme ja varaa maksuton suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA
REMONTOI MITEN HALUAT

Avaimet käteen
-wc-remontti tai pelkät kalusteet

Jos et innostu remontoinnista, voit jättää kaiken meille. Saat meiltä apua kokonaisvaltaisen wc-remontin suunnitteluun ja toteutukseen, tai tarpeen mukaan pelkät kalusteet, vaihto-ovet tai tarvikkeet omatoimiremontoijan tarpeisiin. Pienikin päivitys materiaaleihin tekee ihmeitä, joten tule käymään ja uudistamaan kanssamme kotisi ilmettä!

LUE LISÄÄ

Suunnitteluapua wc-remonttiin

Onnistunut wc-remontti alkaa hyvästä suunnittelusta. Asiantuntevat ja koulutetut suunnitelijamme auttavat sinua alkumetreistä lähtien wc-kalusteiden suunnittelussa. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, ja pyrimme löytämään asiakkaillemme optimaaliset ratkaisut haasteellisiinkin tiloihin. Toteutamme suomalaisiin koteihin uniikkeja kalusteratkaisuja yli 35 vuoden kokemuksella. Kun uusit wc-tilojasi, tule kysymään tarjous Puuvajalta!

Varaa maksuton suunnitteluaika wc-kalusteiden suunnitteluun!

VARAA SUUNNITTELUAIKA