Altaat ja hanat

Oli kyseessä sitten keittiöhana, pesuallashana taikka allas mihin tahansa tilaan, löydät ne Puuvajasta, Kaarinasta. Valikoimamme kattavat kaikki alla listattujen valmistajien tuotteet kaikissa ilmoitetuissa mitoissa. Saat kauttamme erikoisemmatkin tuotteet, jotka eivät joka keittiökaupasta löydy! Altaat ja hanat sovitetaan asiakkaan halutessa mittojen mukaan valmistettuihin kalusteisiin, tai tuotteet voi ostaa kaikki erikseen.

Altaat

Puuvajan valikoimista löytyy allas jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Tarjolla on kymmeniä tasoon upotettavia allasmalleja, huullosaltaita ja tasoon altakiinnitettäviä altaita esimerkiksi kivitasoihin, sekä tiskipöytiä ja terästasoja juuri sinun keittiöösi sovitetulla mitoituksella.

Hanat

Puuvajan hanavalikoimasta löydät erikoisemmatkin hanat niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen. Saat kauttamme myös kaikki suihkusetit sekä muut hanatarvikkeet. Valikoimiimme kuuluvat kaikki suositut Tapwell-hanat, joista löytyvät esimerkiksi persoonallinen musta Ringo-keittiöhana, tunnelmallinen vesiputoushana wc- ja kylpyhuonetiloihin sekä erimalliset messinkihanat ja kuparihanat. Pääset tutustumaan paremmin myymiimme keittiöhanoihin ja pesuallashanoihin edustamiemme merkkien kotisivuilta alla olevista linkeistä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää