Liukuovet Puuvajasta Turun seudulla

Puuvajan liukuovimallistosta löydät tunnettujen kotimaisten valmistajien laadukkaat liukuovet. Löydät meiltä muun muassa Finnmirrorin, Kabinetin ja Stirpen monipuoliset mallistot. Tarjoamme myös useita vaihtoehtoja tilanjako-oviksi. Liukuovia löydät eri materiaaleissa, kuvioituna, peilillä sekä eri mitoissa.

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja valitsemaan kotiisi sopivat, yksilölliset ja katseen kestävät liukuovet!

Edustamamme merkit:

Liukuovet mittojen mukaan

Meiltä saat haluamasi liukuovet mittojen mukaan aina tilaan sovitettuna. Tämä mahdollistaa hankalienkin tilojen hyödyntämisen kokonaan säilytystilaksi. Edustamiemme liukuovien materiaaleista ja värivaihtoehdoista löydät varmasti kotiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon! Myös kaappien rungot voidaan tehdä täysin tilaan sopivaksi ja kaappien sisusta voidaan varustaa täysin haluamasi tavalla. 

Tule tutustumaan liukuovitarjontaamme Kaarinaan

Parhaiten pystymme palvelemaan sinua, jos tulet paikan päälle liikkeeseemme Kaarinaan. Liukuovet ovat hyvin edustettuna näyttelytiloissamme ja näet samalla erilaisia mallikalustekokonaisuuksia. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan etukäteen tai tulla suoraan paikan päälle. Voit myös selaille etukäteen yhteistyökumppaneidemme mallistoja netistä yllä olevista linkeistä tai tutustua toteuttamiimme ratkaisuihimme galleriastamme. Kun tarpeissasi on liukuovet, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää