Keittiön kaapin ovet Turun seudulla

Kaarinalainen Puuvaja Oy tarjoaa kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen ja keittiön kaapin ovet monessa eri värissä ja pinnoitteella. Meiltä saat kaikki kaluste- ja kaapinovet erikseen ostettuna tai osana laajempaa kalustepakettia. Esimerkiksi keittiön ilmettä saa helposti piristettyä vaihtamalla vain keittiön kaapin ovet, jos kaapinrungot ovat hyvässä kunnossa. Vaatekaappeihin, eteisen kaappeihin ja kodin muihin tiloihin meiltä löytyy laaja valikoima liukuovia ja peiliovia. Kaikki kaapin ovet sekä kaapin rungot toimitetaan asiakkaan mittojen mukaan valmistettuina!  

Toimitamme vain kaapinovia, jotka kestävät!

Olemme kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, jolle laatu ja tyyli samassa paketissa on ensisijaisen tärkeää! Teemme asiakkaalle kaikki tuotteet mittojen mukaan valmistettuna ja kasattuna omassa tuotannossamme. Voit käydä hakemassa tilaamasi kaapinovet tai muut tuotteet myös toimitiloistamme Kaarinasta, tai tuomme kaiken kotiisi ja asennamme ne paikalleen. Toimimme Turun seudulla sekä kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Kaapin ovet kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen

Keittiökaappien ovien lisäksi saat meiltä kaikki kaapin ovet kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Kuten keittiön kaapin ovet, kylpyhuoneen oviksi voidaan valita sopivin vaihtoehto sadoista eri väri- ja pinnoitevaihtoehdoista. Meiltä saat myös erilaiset peiliovet, esimerkiksi sävytettynä tai erilaisilla kehyksillä. Voit hakea ideoita omaan suunnitteluusi kuvagalleriastamme!

Kalusteovet laajasta ja korkealaatuisesta valikoimasta

Valikoimaamme kuuluu pitkälti toistasataa erilaista ovimallia, satoja eri värejä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Saat meiltä laadukkaat puu- ja viilupintaiset kalusteovet, maalatut ja kalvopinnoitteiset MDF-ovet, laminaattiovet, lasiovet, peiliovet ja liukuovet. Toimimme yhteistyössä kotimaisten ovitehtaiden kanssa ja edustamme laatua, jolle annamme aina kahden vuoden takuun. Valikoimistamme löydät seuraavat ovivalmistajat: 

Olipa hankinnoissasi sitten uudet keittiön kaapin ovet, kaapinovet kylpyhuoneeseen tai muualle kotiin, pyydä tarjous Puuvajalta! Saat meiltä mittatilauksena valmistetut keittiön kaapin ovet ja muut tuotteet standardimittaisten hinnalla. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää