Keittiötasot ja kodin muut tasot Turun seudulla

Keittiötasot kannattaa valita huolella käyttötarkoituksen, tyylin ja käytettävissä olevan budjetin mukaan. Puuvaja Oy tarjoaa laajan valikoiman erilaisia keittiötasoja niin värien kuin materiaalivaihtoehtojen suhteen. Keittiötasot sahataan aina asiakkaan kohteen mittojen mukaan Puuvajan omassa tuotannossa Kaarinassa, 15 minuuttia Turusta. 

Työtaso monenlaiseen tarpeeseen

Puuvaja tarjoaa kattavan valikoiman tyylikkäitä ratkaisuja työtasoiksi – vaihtoehtona on yli sata erilaista, perinteistä ja vähän uudempaakin työtasoa. Tuotteistamme löydät erilaisia massiivipuutasoja, laminaattitasoja, kivi- ja kvartsitasoja sekä teräspöytätasoja. Oli hankinnoissasi sitten työtaso keittiöön, työhuoneeseen, ulos grillikatokseen, tai vaikka käsityöverstaalle, saat sen Puuvajasta. Valikoimistamme löydät muun muassa seuraavat työtasot:

Hanki keittiötasot erikseen tai keittiökalustepaketin yhteydessä

Saat Puuvajalta kaikki keittiötasot ja muut työtasot erikseen ostettuna tai yhdessä keittiökalustepaketin kanssa. Palvelemme sinua mielellämme tasohankintoihisi liittyen, ja voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla tai lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme. Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan eri tasovaihtoehtoihin suoraan paikan päälle liikkeeseemme Kaarinaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää