Monta hyvää syytä asioida kanssamme!

OMA TUOTANTO

Valmistamme ja kasaamme kaikki kalusteet Kaarinassa, omassa tuotannossamme, joka mukautuu joustavasti aina tilausten ja toivottujen aikataulujen mukaan. Voimme tarjota asiakkaillemme sekä standardimittaisia tuotteita että erikoismittaisia, asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmistettuja kalusteita.

LAAJA VALIKOIMA

Puuvajan laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin. Valmistamme kalusteita melamiinilevystä, viilu- ja puumateriaaleista sekä MDF-levystä. Valikoimaamme kuuluu pitkälti toistasataa erilaista ovimallia, 4000 eri väriä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Vedinvalikoimamme on markkinoiden laajin! Saat kauttamme laadukkaat puu- ja viilupintaiset kalusteovet, maalatut ja kalvopinnoitteiset MDF-ovet, laminaattiovet, lasiovet ja liukuovet.

KATTAVA PALVELU

Asiantunteva palvelumme kattaa suunnittelun, mittakäynnit, valmistuksen ja asennuksen - aina asiakkaan toivomassa laajuudessa ja yksilöllisesti räätälöitynä. Saat halutessasi kauttamme myös avaimet käteen toteutuksen remonttiisi! Tarjoamme apuamme sekä vaativien kokonaisuuksien suunnittelussa, että yksittäisten tuotteiden valmistuksessa.

KOTIMAISET, LAADUKKAAT TUOTTEET 

Kaikki rungot valmistetaan Kaarinassa ja kalusteovet ja tasot hankitaan kotimaisilta yhteistyökumppaneilta. Edellytämme itseltämme ja tavarantoimittajiltamme tuotteiden korkeaa laatutasoa sekä tilausten toimitusvarmuutta ja täsmällisyyttä. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas!

ASIANTUNTEVAT SUUNNITTELIJAT 

Kalustesuunnittelijoillamme on silmää kauneudelle! Toteutamme teknisesti toimivat ja katsetta kestävät kalusteet aina asiakaskohtaisesti räätälöitynä, asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden. Suunnittelijoillamme on kokemusta ja näkemystä sekä alan koulutus. Olemme toteuttaneet yli kolmenkymmenen toimintavuoden aikana tuhansia erilaisia kalusteprojekteja ja asiakastyytyväisyytemme on markkinoiden eliittiä!

KOKENEET TEKIJÄT

Käytämme vain kokeneita, asiansa osaavia asentajia, joiden työn jäljestä uskallamme mennä takuuseen! Kalusteasentajamme ja remonttimiehemme tuntevat Puuvaja Oy:n tuotteet, jolloin työt edistyvät vauhdilla ja yhteistyö sujuu mutkattomasti.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Puuvaja on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja kalusteita valmistetaan nyt jo toisessa sukupolvessa. Olemme paikallinen toimija, jolle hyvin tehty työ on kunnia-asia. Yrityksellemme on myönnetty Suomen Vahvimmat –sertifikaatti, joka tarkoittaa korkeaa, Asiakastiedon myöntämää Rating Alfa -luokitusta. Suomen Vahvimmat yritykset luovat voimaa tulevaisuuden talouselämään.

KATTAVA TAKUU 

Toimimme yhteistyössä kotimaisten ovi- ja tasotehtaiden kanssa ja edustamme laatua, jolle annamme aina kahden vuoden takuun. Käytämme vain korkealaatuisia heloja ja mekanismeja, joille saat huoletta kymmenen vuoden toimivuustakuun. Takaamme myös, että saamasi palvelu on asiantuntevaa ja hyväntuulista. Meillä on ilo asioida!

Ota yhteyttä