Puuvajan suunnittelijatiimi täydentyi sisustussuunnittelijalla

Puuvajan suunnittelijatiimi täydentyi sisustussuunnittelijalla

Maaliskuun alusta lähtien Puuvajalta voi hankkia kotiinsa myös sisustussuunnittelua. Sisustussuunnittelija Kati Keinonen on pitkän linjan sisustuksen ammattilainen, joka täydentää osaamisellaan Puuvajan kalustesuunnittelijoiden osaajien tiimiä. Lue lisää Katin taustasta ja sisustusfilosofiasta!

Mikä on taustasi?

Minulla on pohjakoulutuksena visuaalisen markkinoinnin tutkinto, ja olen työskennellyt visualistina monille eri brändeille, mm. Marimekolle. Suoritin noin 12 vuotta sitten sisustussuunnittelijan opinnot Helsingissä ja olen saanut vuosien aikana sisustaa lukuisia koteja Varsinais-Suomessa sekä pk-seudulla.

Perustin oman yrityksen oikeastaan heti opintojen jälkeen, ja tein sen kautta päätyönäni suunnittelua erilaisiin kohteisiin sekä ylläpidin omaa sisustustuotteiden verkkokauppaa.

Minkälainen olet suunnittelijana?

Lähtökohtanani on aina täyttää asiakkaan sisustustoiveet. Kuuntelen asiakkaitani herkällä korvalla, ja pyrin löytämään parhaat ratkaisut jokaisen asiakkaani omannäköiseen kotiin.

Ajattelen, että minä autan asiakasta löytämään sen, mitä asiakas hakee, mutta mitä ei osannut ajatella. Kodin täytyy aina olla asujansa näköinen. Sisustukset tehdään asiakkaalle, joiden tulee viihtyä omassa kodissaan.

Olen saanut toteuttaa kohteita laidasta laitaan. Tyylisuuntia on ollut myös mitä erilaisimpia aina itämaistyylisestä sisustuksesta pelkistettyyn skandinaaviseen sisustukseen.

Miten päädyit Puuvajalle?

Puuvaja on vanha, ihana yhteistyökumppani ja olen oikein iloinen, että tiemme kohtasivat. Yrittäjyys oli itselleni antoisaa aikaa, mutta tilaisuus päästä taas keskittymään pelkkään sisustussuunnitteluun tuntui luontevalta ja mielekkäältä vaihtoehdolta.

Mitä odotat Puuvajalla työskentelystä?

Innostun aidosti kaikista kohteistani, ja on aina yhtä upeaa päästä toteuttamaan erilaisia sisustustoiveita. Olen aidosti otettu siitä, kun ihmiset avaavat minulle kotiensa ovet ja toivottavat tervetulleeksi omaan arkeensa.

Olipa kohde iso tai pieni, ne saavat aina syttymään. Odotan myös yhteistyötä tulevien asiakkaiden kanssa erilaisissa projekteissa. Suunnittelua voi tehdä yhdessä aivan konkreettisesti esimerkiksi menemällä yhdessä vaikka laattakauppaan.

Mikä on oma lempisisustustyylisi?

Minulla ei ole yhtä tiettyä lempityyliä. On aina kiva löytää asiakkaan oma tyyli. Mielestäni uudessa sisustuksessa voidaan esimerkiksi käyttää olemassa olevia kalusteita aivan hyvin. Tällä saadaan sisustukseen vain lisää kerroksellisuutta. Vanhaa on aina kiva freesata.

Minkälainen on unelmakeittiösi?

Tällä hetkellä minua puhuttelevat erityisesti mattamusta ja värit, kuten metsänvihreä. Unelmakeittiössäni saisi olla myös luonnonpuuta ja vaaleita sävyjä. Yleisilme noudattelisi skandinaavisen keittiön perinteitä.

Itselläni on myös jo (unelmien) talosuunnitelma varmuudelta valmiina!

Tutustu myös Katin aiempiin sisustuskohteisiin