Puuvajan uudet verkkosivut

Puuvajan uudet verkkosivut

Me Puuvajalla halusimme alkaa palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin hyödyntämällä lisää digitaalisia palveluja. Uudistimme täysin nettisivumme, jolta löytää nykyään mm. sähköisen ajanvarauslomakkeen. Nyt voit siis varata ajan maksuttomaan suunnitteluumme juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii, eikä sinun tarvitse enää soitella tai viestitellä asian tiimoilta.

Lisäksi halusimme tehdä kirjallisen tarjouspyynnön lähettämisestä entistäkin helpompaa ja tehokkaampaa. Tässä haasteessa päädyimme luomaan entistäkin tarkemman tarjouspyyntölomakkeen, jolla kysymme asiakkailta entistäkin tarkempia kysymyksiä, jotta voisimme laskea entistäkin tarkempia tarjouksia heti alussa.

Haluamme myös jatkossa varmistaa, että kaikki asiakkaidemme antama tieto ja pyynnöt säilyvät meillä varmasti oikeanlaisina ja tulevat käsiteltyä, minkä takia olemme lisänneet sivuillemme muutospyyntö- ja vikailmoituslomakkeet. Emme enää ota vastaan pelkkiä puhelimessa annettuja muutospyyntöjä tai muita ilmoituksia, vaan toivomme asiakkaidemme toimittavan saman tiedon myös kirjallisesti lomakkeella tai sähköpostilla. Näin varmistamme, että kaapin mitat tulevat juuri oikein, hanan mallinumero ei jää epäselväksi tai vaikka tason sävy tulee juuri halutussa tummuudessa.

Nettisivujen lisäksi meidät löytää myös somesta, Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä. Somessa pääsemme esittelemään referenssikohteitamme helposti, ja myös asiakkaamme pääsevät jakamaan omia kuviaan uusista keittiöistään, kylpyhuoneistaan ja kaapistoistaan.

Hyödynnä siis uuden karheita nettisivujamme sekä somea ja ota yhteyttä, kun on remontin aika!