Sisustussuunnittelu

Ammattimainen sisustussuunnittelu Turun seudulla

Puuvaja tarjoaa keittiön, kylpyhuoneiden ja muiden kiintokalustekokonaisuuksien suunnittelun lisäksi nyt myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua Turun seudulla. Sisustussuunnittelu on lisäpalvelumme, jonka avulla varmistat, että kotisi sisustuksessa säilyy punainen lanka läpi kaikkien tilojen.

VARAA ALKUKARTOITUS

Sisustussuunnittelija auttaa luomaan omannäköisesi kodin

Puuvajan sisustussuunnittelijat ovat kokeneita ja alan koulutuksen saaneita ammattilaisia. Autamme sinua löytämään kotiisi sisustusratkaisuja, joita et itse välttämättä olisi osannut ajatella ja jotka lopulta tekevät kodistasi juuri sinulle hyvän paikan olla ja asua. Voit antaa sisustussuunnittelussa meille vapaat kädet ehdottaa sinulle valmista kokonaisuutta, tai voimme yhdessä toteuttaa suunnittelua vaikka sisustuskauppareissusta lähtien.

Sisustussuunnittelumme hinta

Tarjoamme sinulle aina maksuttoman alkukartoituksen, jonka aikana kartoitamme tarpeesi ja keskustelemme toiveitasi. Tapaamisen pohjalta laadimme sinulle yksilöllisen tarjouksen sisustussuunnitelmasta.
Sisustussuunnittelupalvelumme hinta on 70 €/h.

VARAA ALKUKARTOITUS

Sisustussuunnittelu kannattaa aloittaa mahdollisimman ajoissa

Etenkin uudiskohteissa ei kannata arkailla sisustussuunnittelijan mukaan ottoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa projektia. Sisustussuunnittelussa ja kiintokalusteiden suunnittelussa mietitään tiloja myös niiden toiminnallisuuden kannalta, joten kokonaisuuden kannalta sisustussuunnittelija voi olla arvokas osa koko rakennusprosessia.

Projektit pienistä piristysruiskeista kokonaisiin taloihin

Saat meiltä sisustussuunnittelupalveluita aina yksittäisistä pienemmistä sisustuksen piristyksistä kokonaisiin kotien sisustusprojekteihin. Esimerkiksi uudiskohteissa sisustussuunnittelulla voidaan auttaa valitsemaan kodin kaikki pintamateriaalit lattiasta kattoon, irtokalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Tarjoamme sisustussuunnittelua myös remontoitaviin kohteisiin.

Saat hankittua meiltä sisustussuunnittelua aivan erillisenäkin palveluna tai sitten se voidaan ottaa mukaan muiden kalusteiden hankintaan.

Varaa aika maksuttomaan alkukartoitukseen ja saat tarjouksen sisustussuunnittelusta!

VARAA AIKA