Sisustussuunnittelu

Ammattimainen sisustussuunnittelu Turun seudulla

Puuvaja tarjoaa keittiön, kylpyhuoneiden ja muiden kiintokalustekokonaisuuksien suunnittelun lisäksi nyt myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua Turun seudulla. Sisustussuunnittelu on lisäpalvelumme, jonka avulla varmistat, että kotisi sisustuksessa säilyy punainen lanka läpi kaikkien tilojen.

KYSY LISÄÄ SISUSTUSSUUNNITTELUSTA

Sisustussuunnittelija auttaa luomaan omannäköisesi kodin

Puuvajan sisustussuunnittelija Maina Laakso on kokenut ja alan koulutuksen saanut ammattilainen. Maina auttaa sinua löytämään kotiisi sisustusratkaisuja, joita et itse välttämättä olisi osannut ajatella ja jotka lopulta tekevät kodistasi juuri sinulle hyvän paikan olla ja asua. Voit antaa sisustussuunnittelussa Mainalle vapaat kädet ehdottaa sinulle valmista kokonaisuutta tai voitte yhdessä toteuttaa suunnittelua vaikka sisustuskauppareissusta lähtien.

Sisustussuunnittelu kannattaa aloittaa mahdollisimman ajoissa

Etenkin uudiskohteissa ei kannata arkailla sisustussuunnittelijan mukaan ottoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa projektia. Sisustussuunnittelussa ja kiintokalusteiden suunnittelussa mietitään tiloja myös niiden toiminnallisuuden kannalta, joten kokonaisuuden kannalta sisustussuunnittelija voi olla arvokas osa koko rakennusprosessia.

Projektit pienistä piristysruiskeista kokonaisiin taloihin

Saat meiltä sisustussuunnittelupalveluita aina yksittäisistä pienemmistä sisustuksen piristyksistä kokonaisiin kotien sisustusprojekteihin. Esimerkiksi uudiskohteissa sisustussuunnittelulla voidaan auttaa valitsemaan kodin kaikki pintamateriaalit lattiasta kattoon, irtokalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Saat meiltä sisustussuunnittelun myös remontoitaviin kohteisiin.

Saat hankittua meiltä sisustussuunnittelua aivan erillisenäkin palveluna tai sitten se voidaan ottaa mukaan muiden kalusteiden hankintaan.

Pyydä tarjous sisustussuunnittelusta!

KYSY TARJOUS