Eteiskalusteet
joka eteiseen

MIETITTYÄ SÄILYTYSTÄ

Eteisen säilytys kerralla kuntoon

Eteiskalusteilta vaaditaan paljon. Niiden tulee olla käytännöllisiä, monipuoliseen säilytykseen sopivat, toimivat ja tilavat. Eteisen kaappeihin tulee usein mahtua kauden ulkovaatteet ja kengät, viikoittain käytettävät urheiluvälineet, lemmikin varusteet ja käyttötavaroista esim. sateenvarjot ja kassit. Eteiskaapiston tulisi lisäksi olla tyylikäs ja sopia kodin sisustukseen.

Me Puuvajalla olemme erikoistuneet ratkaisemaan erilaisia eteisten säilytysongelmia. Tarjoammekin vuosikymmenten kokemuksella käytännölliset, ajattomat ja tyylikkäät ratkaisut eteisen säilytykseen. Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt säilytysratkaisut, olit sitten remontoija tai uudisrakentaja.

JOKA TAVARALLE OMA PAIKKA

Eteisen kaapit mittojen mukaan

Meiltä saat sekä standardi- että erikoismittaiset eteisen kaapit ja lipastot. Eteisen säilytys- ja kalusteongelmat on helppo ratkaista kuhunkin tilaan sovitetuilla kaapistoilla, jolloin hukkatilaa ei jää. Löydät valikoimastamme perinteisiä sivusaranaovikomeroita sekä erilaisia liukuovikaapistoja.

Eteisen kaapisto penkillä helpottaa kenkien pukemista.

Eteisen kaapisto penkillä – lapsiperheiden suosikki

Yksi moderni suosittu ratkaisu eteisiin on eteisen kaapisto penkillä. Kaapistoon integroitu penkki on sekä käytännöllinen että esteettinen ratkaisu. Kalusteisiin integroituna se sulautuu kokonaisuuteen eikä vie paljon tilaa kapeassakaan eteisessä. Sillä istuen on ulkokengät helppo sujauttaa jalkaan.

Eteiskalusteet penkillä, korkeus kattoon asti.

Eteisen säilytyksestä kaikki irti lisävarusteilla

Löydät valikoimastamme kaappien rungot, ovet ja kaikki tarvitsemasi lisävarusteet, kuten kiskoilla kulkevat lankakorit, hyllysarjat ja esimerkiksi vaatesäilytykseen soveltuvat mekanismit. Näillä eteisen kaapistot on helppo muokata juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi sopiviksi.

ALOITETAAN SUUNNITTELU YHDESSÄ

Varaa maksuton
eteiskalusteiden suunnitteluaika