Kodinhoitohuoneen
kalusteet

RIPAUS LUKSUSTA ARJEN ASKAREISIIN

Kodinhoitohuone pitää kodin järjestyksessä

Kodinhoitotila tekee arjen pyörittämisestä vaivattomampaa joka kodissa, asunnon koosta riippumatta. Meiltä saat käytännölliset ja tyylikkäät kodinhoitohuoneen kalusteet aina kaapeista kodinkoneisiin. Valmistamme kalusteet tarvittaessa erikoisiinkin tiloihin mittatilaustyönä. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua luomaan juuri tarvitsemasi tilan arjen askareisiin. Palvelemme ensisijaisesti Turun alueella.

Kodinhoitohuoneen kalusteet kaikissa mitoissa

Kodinhoitohuoneen kalusteet suunnitellaan tyylisi ja tarpeidesi mukaan. Valmistamme kaappien rungot omassa tuotannossamme. Tarjoammekin vaihtoehtoja myös pieniin sekä erikoismallisiin ja -mittaisiin kohteisiin, joihin tarvitaan mittatilaustyönä tehdyt kaapistot.

Kaappien ovi- ja tasovalikoimiimme kuuluu satoja eri vaihtoehtoja, joista jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Kodinhoitohuoneen kalusteiden lisäksi saat meiltä myös altaat, hanat ja kodinkoneet.

Lisävarusteilla käytännöllisempi ja toimivampi kodinhoitohuone

Kodinhoitotilojen käytännöllisyys hiotaan huippuunsa kalusteisiin sijoitettavilla lisävarusteilla. Valikoimiimme kuuluvat mm. silityslautamekanismit, siivouskomerotelineet, vetomekanismit, pyykkikorit, housutelineet ja vaatetangot sekä laaja kirjo muita toiminnallisuutta parantavia mekanismeja. Voit suunnitella kanssamme juuri sellaisen kokonaisuuden, joka sopii sinun ja perheesi käyttötarkoituksiin.

HAE INSPIRAATIOTA SUUNNITTELUUSI

Katso kuvia aiemmista
kohteistamme

Kokonainen kodinhoitohuoneen remontti tai pelkät kalusteet

Saat hankittua meiltä halutessasi koko kodinhoitohuoneen remontin tai pienempää päivitystä kodinhoitohuoneen kaapistoihin. Toimimme apunasi aina suunnittelusta toteutukseen ja vastaamme viimeistellyn kokonaisuuden aikaansaamisesta.

Omatoimiremontoijat löytävät meiltä haluamansa kalusteet haluamassaan laajuudessa. Jos toiveissasi on toimiva ja tyylikäs uusi kodinhoitohuone, voit luottaa meihin!

ALOITETAAN KODINHOITOHUONEESI SUUNNITTELU

Varaa maksuton
kodinhoitohuoneen suunnitteluaika