Kylpyhuone

KALUSTEET KAIKKIIN MÄRKÄTILOIHIN

Kylpyhuone uuteen uskoon tyylisi ja tarpeidesi mukaan

Olit sitten uusimassa tai rakentamassa kokonaan uutta kylpyhuonetta, kodinhoitotilaa tai spa-osastoa, löydät Puuvajasta aina tarpeidesi mukaiset, kosteisiin tiloihin sopivat kalusteet. Saat meiltä myös kaikki tarvitsemasi vesikalusteet ja kodinkoneet. Puuvajan kalusteet mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti ja kootaan omassa tuotannossamme Kaarinassa, Turun kupeessa. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, ja pyrimme toteuttamaan kaikki esitetyt toiveet viihtyisän ja käytännöllisen kylpyhuonetilan luomiseksi.

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Miten hankin uuden kylpyhuoneen, wc:n tai kodinhoitohuoneen?

Jos haluat päästä kylpyhuone- ja muiden kalusteiden ja hankinnassa mahdollisimman helpolla, varaa meiltä suoraan maksuton suunnitteluaika, jonka pohjalta saat 3D-suunnittelukuvat ja tarkkaan lasketun tarjouksen haluamastasi kokonaisuudesta. Jos kuitenkin haluat ideoida ja suunnitella itse omaa kylpyhuonettasi tai kodinhoitotilaasi ennen yhteistä suunitteluaikaa, se käy hyvin, ja löydät sivuiltamme paljon hyvää materiaalia suunnittelutyön tueksi!

1

TUTUSTU TARJONTAAN

Käy kuvagalleriassamme, mieti minkä tyylisen kylpyhuoneen tai kodinhoitotilan haluaisit ja käy katsomassa, mitä varusteita siihen voisi yhdistää. Käy katsomassa myös somesta, mitä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mieltä hankkimistaan Puuvajan kalusteista!

2

MIETI BUDJETTIA

Uuden kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen hinta riippuu monesta eri tekijästä. Eri materiaalit ja eri brändit ovat erihintaisia ja kodinkoneet nostavat aina kokonaisuuden hintaa. Mieti siis, mitä ehdottomasti haluat ja mistä pystyt tarvittaessa tinkimään.

3

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Kun itselläsi on idea siitä, minkälaista kokonaisuutta haluat, varaa aika maksuttomaan suunnitteluumme! Autamme sinua toteuttamaan ideasi, ja saat uudesta kylpyhuoneestasi  havainnollistavat 3D-kuvat ja hintatarjouksen.

Kodinhoitohuone ja wc-tilat uuteen uskoon

Perinteisten kylpyhuoneiden lisäksi saat meiltä kalusteet ja remontit myös pienempiin ja hankalankin mallisiin wc-tiloihin ja kodinhoitohuoneisiin.

KODINHOITOHUONE

Hyvin toimiva ja käyttöä kestävä kodinhoitohuone on suunniteltu käytännöllisyys edellä, tyyliä unohtamatta.

LUE LISÄÄ

WC-TILAT

WC voidaan rakentaa hyvinkin pieneen tilaan, kun kalusteet ja toiminnot mietitään ja sijoitellaan oikein.

LUE LISÄÄ

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Allaskaappi ja kylpyhuoneen kaapinovet

Löydät meiltä kaikki kylpyhuoneen kalusteet. Valikoimaamme kuuluu pitkälti toistasataa erilaista ovimallia, satoja eri värejä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Saat meiltä laadukkaat puu- ja viilupintaiset kalusteovet, maalatut ja kalvopinnoitteiset MDF-ovet sekä laminaattiovet. Meiltä saat myös erilaiset liukuovet ja peiliovet, myös allaskaappeihin! Voit vapaasti koota haluamistasi ovista, vetimistä ja lisävarusteista toiveidesi mukaisen kaapistokokonaisuuden.

KATSO KUVIA

Pesuallas joka tyyliin

Puuvajan valikoimista löytyy pesuallas jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Tarjolla on kymmeniä tasoon upotettavia allasmalleja, huullosaltaita ja tasoon altakiinnitettäviä altaita. Runsaasta värivalikoimasta löydät esimerkiksi mustat, kupariset ja messinkiset pesualtaat. Isompaan talouteen saat meiltä myös kätevät kaksialtaiset allastasot, joiden ansiosta aamutoimiin tarvitsee jonottaa enää puolta vähemmän aikaa!

Tapwell-hanat ja muut laatumerkit kylpyhuoneeseen

Altaan ohella saat hankittua meiltä myös tyyliin sopivan pesuallashanan. Meiltä löydät mm. Oras- ja Tapwell-hanat, HansGrohe-hanat sekä Damixan hanat – jotain joka tyylille ja budjetille!

Vetimet viimeistelevät kokonaisuuden

Vetimet viimeistelevät myös kylpyhuoneen kalusteet. Löydät meiltä laajan valikoiman vetimiä, pinnoitevaihtoehtoina esimerkiksi harjattu teräs, kromi ja mattakromi, antiikkitina ja antiikkimessinki, alumiini, puu, posliini ja ylelliset kristallivetimet. Suurin osa vetimistämme on 96 mm:n tai 128 mm:n reikävälillä – tarjolla on lisäksi pitkiä, oven mittojen mukaan skaalautuvia vedinmalleja sekä piilovetimiä. Halutessasi saat tilattua kauttamme myös erikoismalleja.

Helpompi arki oikeilla lisävarusteilla

Kodinhoitohuoneen ja säilytykaappien sisusta kannattaa suunnitella toimivaksi ja käytännölliseksi. Erilaisilla lisävarusteilla, kuten rullakiskoilla, housu- ja kenkätelineillä, integroitavilla silityslaudoilla sekä tankomekanismeilla teet säilytyksestä helpompaa sekä pyykkien käsittelystä vaivattomampaa.

Varaa maksuton kylpyhuoneen suunnitteluaika!

VARAA SUUNNITTELUAIKA