Sisustussuunnittelu
Turun seudulla

KOTEIHIN JA JULKISIIN TILOIHIN

Ammattimainen sisustussuunnittelu takaa
onnistuneen lopputuloksen

Tarjoamme keittiön, kylpyhuoneiden ja muiden kiintokalustekokonaisuuksien suunnittelun lisäksi nyt myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua Turun seudulla. Sisustussuunnittelu on lisäpalvelumme, jonka avulla varmistat, että kotisi sisustuksessa säilyy punainen lanka läpi kaikkien tilojen. Suunnittelemme myös julkisia tiloja, kuten toimistoja, vastaanottotiloja ja myymälöitä.

Sisustussuunnittelu Turussa koteihin ja julkisiin kohteisiin.

Sisustussuunnittelija auttaa luomaan
omannäköisesi kodin

Sisustussuunnittelijamme ovat kokeneita ja alan koulutuksen saaneita ammattilaisia. Autamme sinua löytämään kotiisi sisustusratkaisuja, joita et itse välttämättä olisi osannut ajatella ja jotka lopulta tekevät kodistasi juuri sinulle hyvän paikan olla ja asua. Voit antaa sisustussuunnittelussa meille vapaat kädet ehdottaa sinulle valmista kokonaisuutta, tai voimme yhdessä toteuttaa suunnittelua vaikka sisustuskauppareissusta lähtien.

Sisustussuunnittelumme hinta

Tarjoamme sinulle aina maksuttoman alkukartoituksen, jonka aikana kartoitamme tarpeesi ja keskustelemme toiveistasi. Tapaamisen pohjalta laadimme sinulle yksilöllisen tarjouksen sisustussuunnitelmasta.

Sisustussuunnittelupalvelumme hinta on 70 €/h. Laajemmista kokonaisuuksista annamme kokonaistarjouksen.

Sisustussuunnittelijat Turussa myös yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

AUTAMME MIELELLÄMME MYÖS MUITA SUUNNITTELIJOITA

Yhteistyö sisustussuunnittelijoiden kanssa

Toivotamme myös ulkopuoliset sisustussuunnittelijat tervetulleiksi näyttelytiloihimme tilaajan kanssa tai yksin. Autamme mielellämme löytämään sopivat kokonaisuudet suunnitelmiin ja tarjoamme omaa asiantuntijuuttamme kalusteiden suunnitteluun.

Kodin sisustussuunnittelu kannattaa aloittaa aikaisessa vaiheessa rakennus- tai remontointiprojektia.

Kodin sisustussuunnittelu kannattaa
aloittaa mahdollisimman ajoissa

Etenkin uudiskohteissa ei kannata arkailla sisustussuunnittelijan mukaan ottoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa projektia. Kodin sisustussuunnittelussa ja kiintokalusteiden suunnittelussa mietitään tiloja myös niiden toiminnallisuuden kannalta, joten kokonaisuuden kannalta sisustussuunnittelija voi olla arvokas osa koko rakennusprosessia.

Sisustussuunnittelu luo kotisi sisustukseen punaisen langan.

Pienistä piristysruiskeista kokonaisiin taloihin

Saat meiltä sisustussuunnittelupalveluita aina yksittäisistä pienemmistä sisustuksen piristyksistä kokonaisiin kotien sisustusprojekteihin. Esimerkiksi uudiskohteissa sisustussuunnittelulla voidaan auttaa valitsemaan kodin kaikki pintamateriaalit lattiasta kattoon sekä irtokalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Tarjoamme sisustussuunnittelua myös remontoitaviin kohteisiin.

Voit hankkia sisustussuunnittelun aivan erillisenä palveluna, tai se sisällyttää muiden kalusteiden hankintaan.

LASKEMME SINULLE TARJOUKSEN SISUSTUSSUUNNITTELUSTA

Varaa aika maksuttomaan
alkukartoitukseen