Keittiöt Turun
seudulla joka kotiin

KOSKA KOTI ON TÄRKEÄ

Uusi keittiö toiveidesi mukaan

Jos suunnitelmissasi on keittiöremontti tai jos keittiösi kaipaa pientä piristystä ja pintojen päivitystä, olemme oikea kumppani projektiisi. Tule käymään ja tutustumaan paikan päälle Kaarinan Krossille kattavaan valikoimaamme, josta löydät kaiken tarpeellisen.

Suunnitellaan yhdessä yksilöllinen ja laadukas, juuri sinun tarpeisiisi soveltuva keittiö, jossa toimivat ratkaisut ja tyylikkyys ovat omaa luokkaansa. Palvelemme ensisijaisesti asiakkaitamme heidän keittiötarpeissaan Turun seudulla.

Harmaa keittiö kultaisella hanalla.
Hanki uusi keittiö Turun kupeesta Kaarinasta, Puuvajalta.
Valkoinen keittiö hienoilla yksityiskohdilla.

TEE KEITTIÖREMONTISTA SINUN NÄKÖISESI

Kokonaisvaltainen keittiöremontti

Hoidamme halutessasi koko keittiöremonttisi suunnittelusta viimeistelyyn. Avaimet käteen -palvelua arvostavat saavat meiltä kokonaisvaltaisen paketin, joka sisältää kaikki projektinaikaiset purku-, sähkö- ja LVI-työt sekä remontointi- ja asennuspalvelut.

Omatoimiremontoijat voivat tulla hakemaan valmiit kalusteet tuotannostamme ja tehdä loput itse. Valitse siis omannäköisesi keittiöremontti!

Uusi keittiö ja sujuva keittiöremontti.

HAE INSPIRAATIOTA SUUNNITTELUUSI

Katso kuvia aiemmista
kohteistamme

Pelkät keittiökaapit tai kokonaisvaltainen keittiöremontti.

Mitä unelmiesi keittiöön kuuluu?

Yksi haluaa keittiöönsä runsaasti kaappitilaa, kun toiselle riittää pelkistetty minimalistinen ilme. Joku voi haluta keittiölaitteensa aamiaiskaapin suojiin, kun toisen ehdoton vaatimus ovat integroidut kodinkoneet. Toiselle kelpaa vain lähes ammattikeittiön tasoinen varustelu, kun taas kolmas haluaa keittiön sulautuvan saumattomasti kodin muuhun sisustukseen.

Tätä kaikkea me tarjoamme. Me ymmärrämme, että keittiötä ei suotta kutsuta kodin sydämeksi, joten anna meidän auttaa luomaan keittiöstäsi sinun näköisesi.

Keittiön suunnittelu ja kokonainen keittiöremontti.

SUUNNITTELEMME KOTISI KOKONAISUUTENA

Meiltä saat myös ammattimaisen sisustussuunnittelun

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA

Keittiön ovet vanhoihin runkoihin

Meidän puoleemme voit myös kääntyä silloin, kun haluat uudet keittiön ovet vanhoihin runkoihin. Jos nykyisten keittiökaappien rungoissa on vielä käyttöikää jäljellä, voit säästää ne ja tilata meiltä pelkät ovet mittojen mukaan sekä muut haluamasi kalusteet ja laitteet.

ALOITETAAN SUUNNITTELU YHDESSÄ

Varaa maksuton keittiön
suunnitteluaika