Muut tilat ja
kaapistot

MIETITTYÄ SÄILYTYSTÄ

Kaapistot kotiin Turun seudulla
mittojen mukaan

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kalusteita keittiöiden lisäksi mm. kodinhoitohuoneisiin sekä kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Meiltä saat myös komerot, vaatehuoneet ja muut kodin kiintokalusteet lisävarusteita unohtamatta. Oma tuotantomme ja näyttelytilamme palvelevat Kaarinan Krossilla, 15 minuuttia Turusta. Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme koti, jonka kaikki kaapistot ja kalusteratkaisut on hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu!

Kalusteet kaikkiin tiloihin

Puuvajalta saat kaapistot mittojen mukaan kaikkiin tiloihin.

NÄE KAAPISTOSI 3D-MALLINA

Varaa maksuton
suunnitteluaika
kaapistollesi

Kiintokalusteet kaikkiin kodin tiloihin ja julkisiin tiloihin.

LAAJA VALIKOIMA KAIKKEA, MITÄ KIINTOKALUSTEISIISI TARVITSET

Tee kiintokalusteistasi haluamasi näköiset

Luomme toiveidesi pohjalta onnistuneita kokonaisuuksia kodin tiloihin tyylillä kuin tyylillä. Saat kauttamme kaikki kiintokalusteet ja kaapistot, joita tarvitset uuden ja tyylikkään keittiön, kosteiden tilojen tai toimivien säilytyskokonaisuuksien rakentamiseen. Voit tutustu aiempiin kokonaisuuksiimme galleriastamme.

Kalusteovet laajasta valikoimasta myös vanhoihin runkoihin.

Kalusteovet mittatilauksena

Valikoimaamme kuuluu toistasataa erilaista ovimallia, jopa 4 000 eri väriä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Valmistamme kalusteita melamiinilevystä, laminaatista, viilu- ja puumateriaaleista sekä MDF-levystä. Saat meiltä kalusteovet juuri tarvitsemissasi mitoissa uusiin tai vanhoihin runkoihin. Toimimme yhteistyössä kotimaisten ovitehtaiden kanssa ja edustamme laatua, jolle annamme aina kahden vuoden takuun.

Kaapistojen vetimet laajasta valikoimasta joka tyyliin.

Viimeistele kaapistot vetimillä

Meiltä löydät myös yhden markkinoiden laajimmista vedinvalikoimista. Voit valita vetimet esimerkiksi teräs-, kromi- ja mattakromi-, antiikkitina-, antiikkimessinki-, alumiini-, puu-, posliini- tai kristallivetimien joukosta. Jos et halua lainkaan näkyviä vetimiä, saat meiltä myös piilovetimet ja erilaiset pumppumekanismit, joilla kaappi aukeaa kevyesti painamalla. Tarjolla on myös pitkiä, oven mittojen mukaan skaalautuvia vedinmalleja.

Lisävarusteilla pidät kaapit järjestyksessä

Voit viimeistellä kaappisi kattavasta valikoimastamme varusteita, joilla lisäät kalusteidesi toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Erilaisilla mekanismeilla varmistat esimerkiksi vaikeakäyttöisten kulmakaappien ja komeroiden toimivuuden, järjestät astiat ja tarvikkeet siististi omille paikoilleen sekä helpotat omaa työskentelyäsi keittiössä. Voit halutessasi monipuolistaa myös peruskomeroitasi valitsemalla lisävarusteita ja esimerkiksi vaatesäilytykseen tarkoitettuja mekanismeja.

Löydät meiltä muun muassa laadukkaat rullakiskokorit, housu- ja kenkätelineet, sisälaatikot, kravattitelineet, silityslaudat sekä alas taittuvat, korkean komeron tankomekanismit. Myös komeroihin soveltuvat valaisimet liikesensorilla varustettuina kuuluvat valikoimaamme.

ALOITETAAN SUUNNITTELU YHDESSÄ

Varaa maksuton aika
kaapistosi suunnitteluun