Kaapistot

MIETITTYÄ SÄILYTYSTÄ

Kaapistot kotiin mittojen mukaan

Kaarinassa, Turun kupeessa sijaitseva Puuvaja Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman kalusteita keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin sekä kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Meiltä saat myös komerot, vaatehuoneet ja muut kodin kiintokalusteet lisävarusteita unohtamatta. Olemme  vuodesta 1981 lähtien toiminut perheyritys, jolle tyytyväiset asiakkaat ovat toiminnan perusta. Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme koti, jonka kaikki kaapistot ja kalusteratkaisut on hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu!

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Kaapisto kodin jokaiseen tilaan

Tutustu tarkemmin erilaisiin kaapistokokonaisuuksiimme, ja suunnittele kotiisi uusi vaatekaappi, eteisen säilytysratkaisu ja liukuovikaapisto. Autamme sinua mielellämme löytämään optimaaliset ratkaisut kodin jokaiseen tilaan!

VAATEKAAPIT JA -HUONEET

Pidä vaatteet, kengät ja asusteet järjestyksessä ja käyttövalmiissa kunnossa hyvin suunnitellun vaatekaapin tai vaatehuoneen avulla. Löydät Puuvajasta vaihtoehdon tilaan kuin tilaan!

LUE LISÄÄ

ETEISEN SÄILYTYS

Eteisen säilytysratkaisuilta vaaditaan monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Lisäksi kaluste toivottaa vieraasi tervetulleeksi. Kauneus ja toiminnallisuus on mahdollista yhdistää hyvin suunnitellulla kalusteella!

LUE LISÄÄ

LIUKUOVIKAAPISTOT

Liukuovet ovat sopiva vaihtoehto tilaan, jossa ovien avautumiselle on rajoitteita. Löydät valikoimastamme perinteisten peili- ja lasiovien lisäksi myös erikoisempia vaihtoehtoja, puisia ovia sekä tilanjakajaovia.

LUE LISÄÄ

Tee kaapistosta haluamasi näköinen

 Pääset luomaan tuotteillamme onnistuneita kokonaisuuksia kodin tiloihin tyylillä kuin tyylillä. Saat kauttamme kaikki kaapistot, joita tarvitset uuden ja tyylikkään keittiön, kosteiden tilojen tai toimivien säilytyskokonaisuuksien rakentamiseen.

Varaa siis meiltä maksuton suunnitteluaika! Sen aikana ammattilaisemme suunnittelevat sinulle kalustekokonaisuuden, josta saat 3D-piirustukset sekä hintatarjouksen. Tervetuloa!

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Kalusteovet mittatilauksena

Valikoimaamme kuuluu toistasataa erilaista ovimallia, jopa 4 000 eri väriä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Valmistamme kalusteita melamiinilevystä, laminaatista, viilu- ja puumateriaaleista sekä MDF-levystä. Saat meiltä kalusteovet juuri tarvitsemissasi mitoissa uusiin tai vanhoihin runkoihin. Tule käymään ja kysy tarjous, kun aiot piristää kotisi ilmettä myös ilman suurta remonttia!

Toimimme yhteistyössä kotimaisten ovitehtaiden kanssa ja edustamme laatua, jolle annamme aina kahden vuoden takuun.

 • Mellano
 • Josadoor
 • Pamel
 • Kensa
 • Näkyvät vetimet tai piilovetimet

  Puuvajasta löydät yhden markkinoiden laajimmista vedinvalikoimista. Voit valita vetimet esimerkiksi teräs-, kromi- ja mattakromi-, antiikkitina-, antiikkimessinki-, alumiini-, puu-, posliini- tai kristallivetimien joukosta. Jos et halua lainkaan näkyviä vetimiä, saat meiltä myös piilovetimet ja erilaiset pumppumekanismit, joilla kaappi aukeaa kevyesti painamalla. Tarjolla on myös pitkiä, oven mittojen mukaan skaalautuvia vedinmalleja!

  Lisävarusteilla pidät kaappisi järjestyksessä

  Puuvaja tarjoaa kattavan valikoiman varusteita, joilla lisäät kalusteiden toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Erilaisilla mekanismeilla varmistat esimerkiksi vaikeakäyttöisten kulmakaappien ja komeroiden toimivuuden, järjestät astiat ja tarvikkeet siististi omille paikoilleen sekä helpotat omaa työskentelyäsi keittiössä. Voit halutessasi monipuolistaa myös peruskomeroitasi valitsemalla lisävarusteita ja esimerkiksi vaatesäilytykseen tarkoitettuja mekanismeja.

  Löydät meiltä muun muassa laadukkaat rullakiskokorit, housu- ja kenkätelineet, sisälaatikot, kravattitelineet, silityslaudat sekä alas taittuvat, korkean komeron tankomekanismit. Myös komeroihin soveltuvat valaisimet liikesensorilla varustettuina kuuluvat valikoimaamme.

  Varaa maksuton suunnitteluaika!

  VARAA SUUNNITTELUAIKA