Vaatekaappi tai vaatehuone
mittatilauksena

KAIKELLE OMA PAIKKANSA

Vaatekaappi tai vaatehuone joka kotiin

Vaatteesi ja asusteesi ansaitsevat laadukkaan ja hyvin varustellun säilytysratkaisun. Me tarjoamme optimaaliset ratkaisut kaikkeen vaatteiden säilytykseen Turun seudulla. Saat meiltä kiinteät mittatilaus-vaatekaapit ja -vaatehuoneet sekä pieniin että suuriin tiloihin, aina tilasi mittoihin sovitettuna.

Suunnittelemme ja valmistamme erilaiset vaatekomerot makuuhuoneisiin, eteisiin, pukuhuoneisiin, portaiden alle tai kodin muihin haasteellisempiinkin tiloihin ja varustelemme ne toiveidesi mukaisesti.

HANKALIINKIN KOHTEISIIN

Tilaa säästävät kiinteät vaatekaapit

Mittojen mukaan valmistetut kiinteät vaatekaapit tarjoavat parhaat tilankäyttöratkaisut hankalissakin kohteissa, joihin ei standardimittainen vaatekaappi kunnolla istuisi. Esimerkiksi vinokaton alla oleva hankalasti oleskelutilana käytettävä tila saadaan helposti valjastettua säilytykseen, kun siihen tilataan kaapistot meiltä.

Teemme myös kaapistot korkeisiin tiloihin, jolloin koko huoneen korkeus saadaan säilytyskapasiteettiin mukaan eikä kaapin päälle jää turhaa tilaa pölyyntymään. Liukuovilla saadaan säästettyä tilaa niin kaapinovissa kuin tilanjakajina.

Vaatehuone on pieni ripaus luksusta

Kun suunnittelet uutta vaatehuonetta, luo siitä juuri haluamasi kaltainen kokonaisuus meidän kanssamme. Voit yhdistää vaatehuoneeseesi säilytyksen lisäksi myös esimerkiksi meikkauspöydän, jolloin siitä tulee kokonaisvaltainen laittautumishuone. 

Lisää toiminnallisuutta vaatekaappiisi fiksuilla lisävarusteilla

Vaatteet, kengät ja asusteet pysyvät paremmassa järjestyksessä, kun niille on hankittu niiden säilytykseen suunnitellut korit ja mekanismit. Alusvaatteet pysyvät järjestyksessä ja helposti löydettävissä kiskoilla liikkuvissa lankakoreissa, housut pysyvät suorina housutelineillä, kengät ojennuksessa kenkätelineellä ja kravatit ja huivit niin ikään siisteinä omalla telineellään. Myös silityslauta on mahdollista integroida vaatekaapin tai vaatehuoneen kalusteisiin, jolloin vaatehuolto on helppoa ja nopeaa.

TOIMIVAA JA TYYLIKÄSTÄ SÄILYTYSTÄ

Varaa maksuton
vaatekaapin tai vaatehuoneen
suunnitteluaika