Keittiö

ÄLÄ TYYDY KOMPROMISSEIHIN

Uusi keittiö toiveidesi mukaan Turun seudulla

Jos suunnitelmissasi on keittiöremontti tai jos keittiösi kaipaa pientä piristystä ja pintojen päivitystä, kaarinalainen Puuvaja Oy on oikea kumppani projektiisi! Tule käymään ja tutustumaan kattavaan valikoimaamme, josta löydät kaiken tarpeellisen. Suunnitellaan yhdessä yksilöllinen ja laadukas, juuri Sinun tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus, jossa toimivat ratkaisut ja tyylikkyys ovat omaa luokkansa. Suunnitteluun voit hakea inspiraatiota myös kuvagalleriastamme. Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti Turun seudulla.

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Miten hankin uuden keittiön?

Jos haluat päästä keittiösuunnittelussa mahdollisimman helpolla, varaa suoraan aika maksuttomaan keittiösuunnitteluumme, jonka pohjalta saat 3D-mallilukuvat ja tarkkaan lasketun tarjouksen uudesta keittiöstäsi. Jos kuitenkin haluat ideoida ja suunnitella omaa keittiötäsi ennen yhteistä suunnitteluaikaa, se käy hyvin, ja löydät sivuiltamme paljon hyvää materiaalia!

1

TUTUSTU TARJONTAAN

Käy kuvagalleriassamme, mieti minkä tyylisen keittiön haluaisit ja käy katsomassa, mitä varusteita keittiöösi voisi yhdistää. Käy katsomassa myös somesta, mitä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mieltä uudesta keittiöstään!

2

MIETI BUDJETTI

Uuden keittiön hinta riippuu monesta eri tekijästä. Hintaan vaikuttavat mm. kalusteiden asettelu, runkojen määrä, toivottu varustelutaso sekä tehdyt materiaalivalinnat. Mieti siis, mitkä toiveistasi ovat ensisijaisen tärkeitä, ja mistä taas pystyt tarvittaessa tinkimään.

3

VARAA SUUNNITTELUAIKA

Kun itselläsi on alustava näkemys siitä, minkälaisen keittiön haluaisit, varaa aika maksuttomaan suunnittelupalveluumme! Autamme sinua toteuttamaan ideasi ja kehitämme suunnitelmastasi toteutuskelpoisen!

TEE KEITTIÖREMONTISTA SINUN NÄKÖISESI

Kokonaisvaltainen keittiöremontti

Hoidamme halutessasi koko keittiöremonttisi suunnittelusta viimeistelyyn. Avaimet käteen -palvelua arvostavat saavat meiltä kokonaisvaltaisen paketin, joka sisältää kaikki projektinaikaiset purku-, sähkö- ja LVI-työt sekä remontointi- ja asennuspalvelut.

Omatoimiremontoijat voivat taas tulla vain hakemaan valmiit kalusteet tuotannostamme ja tehdä loput itse. Valitse siis omannäköisesi keittiöremontti!

Katso kuvia aiemmista kohteistamme!

Keittiön kaapin ovet kaikissa väreissä ja eri pinnoilla

Halusit sitten kokonaan uuden keittiön tai vain uudet keittiön kaapin ovet vanhoihin runkoihin, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ovivaihtoehtoja. Valikoimaamme kuuluu pitkälti toistasataa erilaista ovimallia, satoja eri värejä ja useita eri pinnoitevaihtoehtoja. Saat meiltä laadukkaat puu- ja viilupintaiset kalusteovet, maalatut ja kalvopinnoitteiset MDF-ovet, laminaattiovet sekä lasiovet. Toimitamme niin standardimittaisia kuin erikoismittaisia keittiön kaapin ovia.

Toimimme yhteistyössä kotimaisten ovitehtaiden kanssa ja edustamme laatua, jolle annamme aina kahden vuoden takuun.

 • Mellano
 • Josadoor
 • Pamel
 • Kensa
 • Keittiötaso kaikissa mitoissa, joka tyyliin ja joka budjettiin

  Keittiön työtaso on syytä valita huolella vastaamaan keittiön käyttötarvetta. Taso voidaan sijoittaa perinteisesti keittiön välitilan alle tai siitä voidaan tehdä erillinen keittiösaareke. Valintaan vaikuttaa lisäksi keittiön tyyli ja keittiöremonttiin tai yksittäiseen hankintaan käytettävä budjetti. Puuvajalta löydät kattavan valikoiman tyylikkäitä ratkaisuja keittiötasoksi. Vaihtoehtoja on yli sata, perinteistä tasoista vähän uudempiinkin malleihin. Löydät tuotteistamme erilaisia massiivipuutasoja, laminaattitasoja, komposiitti-, kivi- ja kvartsitasoja sekä teräspöytätasoja.

 • Ecolam
 • Louhi Stones
 • Silestone
 • Granitkungen
 • Valitse käyttöön sopiva keittiöallas

  Puuvajan valikoimista löytyy keittiöallas jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Tarjolla on kymmeniä tasoon upotettavia allasmalleja, huullosaltaita ja tasoon altakiinnitettäviä altaita esimerkiksi kivitasoihin, sekä tiskipöytiä ja terästasoja juuri sinun keittiöösi sovitetulla mitoituksella.

  Saat kauttamme erikoisemmatkin tuotteet ja brändit, joita ei kaikilla ole tarjota! Kaikki tuotteet on mahdollista ostaa myös erikseen.

  Keittiöhana laajasta valikoimasta

  Puuvajan keittiöhanavalikoimasta löydät erikoisemmatkin hanat. Valikoimiimme kuuluvat suositut ja tunnetut tuotemerkit, joista löydät sekä perinteisiä että persoonallisempiakin vaihtoehtoja! Kaikki uusimmat trendit ovat myös ulottuvillasi, sillä väriskaalastamme löytyy kromin lisäksi mm. mustan, kuparin, messingin, ruusukullan ja teräksen värisiä vaihtoehtoja.

  Keittiön vetimet viimeistelevät kokonaisuuden

  Meiltä löydät yhden markkinoiden laajimmista vedinvalikoimista useissa eri tyyleissä, kokoluokissa ja pinnoitteissa. Pinnoitevaihtoehtoinamme on esimerkiksi harjattu teräs, kromi ja mattakromi, antiikkitina ja antiikkimessinki, alumiini, puu ja posliini. Myös upeat kristallivetimet kuuluvat valikoimaamme.

  Suurin osa vetimistämme on 96 mm:n tai 128 mm:n reikävälillä – tarjolla on lisäksi pitkiä, oven mittojen mukaan skaalautuvia vedinmalleja sekä piilovetimiä! Saat halutessasi myös erikoismalleja tilaustavarana.

  Toimivampi keittiö lisävarusteilla

  Keittiön lisävarusteet ja mekanismit tarjoavat monenlaisia ratkaisuja haasteellisiinkin kulmiin, nurkkiin ja käyttötarkoituksiin. Löydät valikoimastamme markkinoiden laajimman kirjon kulmamekanismeja, vetohyllystöjä, säilytysratkaisuja, tilanjakajia, jätevaunujärjestelmiä sekä paljon muuta! Myymme kaikkia lisävarusteita myös erikseen.

  Varaa maksuton keittiön suunnitteluaika!

  VARAA SUUNNITTELUAIKA